Spring naar de inhoud

Televisie uitzending over HPV vaccin Cervarix. Het baarmoederhalskankervaccin.

HPV Radar uitzending 2016In november 2016 zond de AvroTros deze aflevering van Zorg.nu uit over het HPV vaccin. Inmiddels zijn er 71.000 bijwerkingen gemeld. In Denemarken zijn 3 klinieken opgericht speciaal voor slachtoffers van het baarmoederhalskankervaccin.

Raadsel

De gemiddelde leeftijd waarop een vrouw baarmoederhalskanker krijgt is 53. Waarom vaccineren we meisjes dan op 12 jarige leeftijd met een vaccin wat 5-10 jaar werkt?

Het stuk over het HPV vaccin begint bij minuut 24.00:

Humaan Papiloma Virus niet de oorzaak van baarmoederhalskanker

Ook is het HPV niet aan te wijzen als de veroorzaker van baarmoederhalskanker. Ca. 80 % van de vrouwen krijgt in haar leven last van het HPV. In de meeste gevallen rekent het immuunsysteem hier snel mee af. Er spelen dus meer factoren mee bij het ontwikkelen van baarmoederhalskanker.

Uit het boek van Desiree Rover "Baarmoederhalskanker, de HPV-vaccins als een 'deus ex vagina'"

HPV's worden gevonden in een beschadigde baarmoederhals. Die beschadiging is een SIGNAAL van nutriëntentekorten (geen of te weinig foliumzuur, vitamine B1, B2, B6, B12, C, A, en zink, selenium en CoQ10). Deze voedingstekorten komen doordat deze stoffen ontbreken in de hedendaagse voeding, of doordat ze uit het lichaam worden geroofd door gebruik van de anticonceptiepil. HPVs zijn dan ook NIET de OORZAAK van baarmoederhalskanker.
Dat betekent dat je positieve opties hebt:
- Pas je voeding aan, en/of neem de nodige voedingssupplementen, en je hebt niet alleen een gezonde baarmoederhals, maar als je zwanger wilt worden, heeft je baby die stoffen ook heel hard nodig. De HPV-vaccins daarentegen kunnen onvruchtbaarheid veroorzaken.

[bol_product_links block_id="bol_58336078cbbc3_selected-products" products="1001004006437838" name="HPV boek" sub_id="" link_color="003399" subtitle_color="000000" pricetype_color="000000" price_color="CC3300" deliverytime_color="009900" background_color="FFFFFF" border_color="D2D2D2" width="250" cols="1" show_bol_logo="undefined" show_price="1" show_rating="1" show_deliverytime="1" link_target="1" image_size="1" admin_preview="1"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *