Spring naar de inhoud

TV debat ‘de waarheid over vaccinaties’

Door Frankema, vaccinvrij.nlDeze tv uitzending van de Healing Sound Movement is compleet gewijd aan het onderwerp vaccinaties. Auteur en neuropsycholoog Drs. John Consemulder interviewt 3 nederlandse voorvechters van openheid over vaccinaties. Het geheel duurt 3 uur! Ik heb het in stukjes geluisterd.

Klik hieronder om de uitzending over vaccinaties te bekijken

Ik ben ontzettend blij dat er weer goed beeldmateriaal bij is gekomen met informatie over vaccinaties. Er is zo weinig goede informatie te vinden in het Nederlands (als jullie nog kijktips hebben, plaats ze graag in de comments).

Wat ik minder vond is dat zowel de interviewer als de gasten duidelijk dezelfde mening delen over vaccineren. Hierdoor ontbrak het de discussie soms aan pit en scherpe vragen uit de mainstream hoek. Toch is het zeker de moeite waard om te kijken. Ik vond het vooral helend om te horen dat ik niet als enige moeite heb om soms te moeten vechten tegen het medisch dogma dat vaccins veilig en effectief zijn. Door Frankema geeft een aantal voorbeelden van wat moeders te verduren krijgen wanneer ze besluiten niet te vaccineren (artsen die uitroepen 'maar dit is moord!). Deze mensen drukken je dan wel een hart onder de riem.

De gasten

Door Frankema van vaccinvrij.nl over vaccinatiesDoor Frankema van vaccinvrij.nl- Moeder en vaccinatie onderzoeker.

 

 

 

 

Desiree Rover over vaccinaties

Désirée Röver van desireerover.nl- Medisch onderzoeksjournaliste.

 

 

 

 

Hans MoolenburghHans Moolenburgh- Huisarts, homeopaat en auteur: Komt met veel praktijkvoorbeelden en zorgt voor de nodige humor.

4 reacties op “TV debat ‘de waarheid over vaccinaties’

 1. Markus Fuehler

  Mooi stuk in alle wirwar van info omtrent tegenstanders van vaccins. Echter mis ik tegenstanders alla Dhr. Coutinho in dit debat... Maar zeker een informatief filmpje wat goed samenvat wat tegenstanders van vaccins vinden!

  bedankt!

  Reageren
 2. Drs. John Consemulder

  Geachte lezers, ik ben de organisator en gespreksleider van onze HealingSoundMovement TV-dialogen (de volgende edities gaan over 'Biologische Effecten van Straling', 'Veilig en Effectieve Zorg', 'Voeding en Gezondheid', 'Nieuwe Economie en Financiële Systeem' en 'Nieuwe Educatie en Opvoeding').

  Ik wil even laten weten dat ik al vele jaren het RIVM, Lareb, Nefarma en wetenschappers als Roel Coutinho en Ab Osterhaus op de hoogte stel van mijn artikelen en verzoek om in gesprek te treden voor de camera's! Een oorverdovende stilte is het gevolg. Men is overduidelijk niet bereid om de verschillende standpunten en zienswijzen naast elkaar te leggen en het te hebben over de ware (niet verdraaide of gepropageerde) feiten als het om (de gevaren en inefficiëntie van) vaccinaties gaat. Andersom geldt dat ik al neuropsycholoog wel eens een uitnodiging heb gehad voor een Tv-gesprek voor de reguliere media, maar wanneer men mijn standpunten verneemt (zie ook: http://www.healingsoundmovement.com/articles , onderaan beginnen naar boven toe) ook daar toch geen gehoor aan wordt gegeven (iets wat anderen ook hebben meegemaakt).

  Meer informatie over de achtergronden hierover kun je ook in dit artikel vinden denk ik: http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/draaideurpolitiek-in-de-farmaceutische-en-voedingsindustrie/

  Mochten Roel Coutinho en Ab Osterhaus na het zien van deze Tv-special die de andere kant van vaccineren duidelijk in beeld brengt willen besluiten om in gesprek te gaan, dan zijn zij (wederom) van harte welkom om in een volgende Tv-dialoog met mij en wat andere gasten aan te schuiven als gasten en hun wederhoor te geven (maar wel voor de camera's en met publiek dat mag reageren op alle 'partijen', want het gaat om informatie die 'VIT' (Verantwoordelijk, Integer en Transparant) is en dient te zijn.

  Gezondheid is ons geboorterecht en het zelfbeschikkingsrecht is wat mij betreft heilig, dus men weet waar ze mij kunnen contacten, ik kijk er in ieder geval naar uit!

  Reageren
 3. TMolenaar

  Helaas, Dramatisch hoog onderbuik gehalte, wetenschappelijk bewijs dat volledig uit zijn context is gehaald en meerdere overtuigende nonsens redeneringen. Ik ben voorstander van een kritische overweging bij vaccineren. Dit gesprek vind ik echter gevaarlijk voor de gemiddelde geïnteresseerde leek.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *