Spring naar de inhoud

Als je maar 1 avond zou hebben om je te verdiepen in vaccinaties, kijk dan dit.

Als je nou weinig tijd hebt en je toch grondig wilt verdiepen in de werking van vaccins, kijk dan eens deze lezing. Hij duurt bijna 3 uur, maar ik heb hem in kleine porties gekeken. De reden waarom ik juist deze lezing aanraad, is omdat de spreker, Dr. Sherry Tenpenny, 20 jaar van haar leven onderzoek heeft gedaan naar vaccins en haar toon respectvol en zakelijk is. Ook heeft ze 11 jaar gewerkt als arts op de eerste hulp van een ziekenhuis. Ze heeft zelf ook jarenlang vaccinaties gegeven, totdat haar dingen begonnen op te vallen en ze op onderzoek is uit gegaan.

Dr. Tenpenny- Voorvechter van vrije keuze in de zorg, inclusief het mogen weigeren van vaccinaties

Ik hoor vaak dat vaccinatie informatie zo gekleurd is. Of hysterisch van toon. Tenpenny is een echte onderzoeker. Informatie die ze geeft is goed onderbouwd. Ze haalt haar informatie uit de medische database die voor iedere arts toegankelijk is. Daar is niets mysterieus aan. Vanwege haar wetenschappelijke en nieuwsgierige insteek, is ze niet verstoten naar 'het anti-vaccinatiekamp". Hierdoor heeft ze een groot netwerk en komt ze op alle grote evenementen betreffende vaccinaties. Ze is ook een veelgevraagde spreker.

Verzamelaar van 5000 onderzoeken over schade door vaccins

Sherry Tenpenny heeft een database aangelegd met inmiddels 5000 wetenschappelijke artikelen en onderzoeken die de nadelige kanten van vaccinaties beschrijven. Je kunt een deel gratis doorzoeken: Klik hier. De rest heeft ze, helaas tegen betaling, beschikbaar. Ik vind dat dergelijke informatie gratis en voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn, maar gelukkig maakt ze veel goed door haar lezing gratis op youtube aan te bieden, wat een schat aan feiten en eye openers biedt.

De lezing van Sherry Tenpenny; vaccines, the risks, the benefits, the choices. (Engels)

Vertalingen van een aantal namen van ziektes:

- Pertussis/ whooping cough = kinkhoest

- Measles = mazelen

- Mumps - de bof

- Rubella - rode hond

- Diphteria - Difterie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *