Spring naar de inhoud

Kraamkadotip: Boektijdschrift “Opvoeders en huttenbouwers”

Kiind boektijdschrift Opvoeders en huttenbouwersHet boektijdschrift is af! Dankzij de crowdfundingactie waarmee lezers van kiind.nl maar liefst meer dan € 15.000,- verzamelden, is het gelukt om dit boek te maken. Omdat er ook een artikel van mij instaat #pagina102,kuch, ga ik mijzelf het recht verwerven te vertellen hoe leuk het hele boek is!

Ideaal (kraam)kado

Het is een luchtig en leesbaar boek over natuurlijk ouderschap geworden. Wil je zelf, of een aanstaande moeder kennis laten maken met natuurlijk ouderschap, dan lezen de korte artikelen makkelijk weg. Het heeft een heerlijk lijvig vakantieboek gevoel, vol met mooie illustraties en foto's. HIER KUN JE HET BESTELLEN (€ 15,-)

Een paar van de onderwerpen

  • Het nut van je baby dragen
  • Hoeveel werk zijn katoenen luiers eigenlijk?
  •  Hoe spoor je creativiteit aan bij kinderen?
  • Hoe kun je als ouders lekker luieren en opvoeden tegelijk
  • Een familiebed en samen slapen, is dat leuk en nodig?

Lezers over "Opvoeder en huttenbouwers"

Een heerlijk vernieuwend en verfrissend boek dat wél samen gaat met mijn gevoel. Zo wordt het nut van het dragen besproken en over hechting. Het voelde zo onnatuurlijk om mijn kindje alleen weg te leggen..
...zo worden er wel meer onderwerpen aangesneden, die op kinderen t/m basisschoolleeftijd gaan. Ik vind het een fijn boek!

Lief zijn voor je kinderen en lief zijn voor jezelf (en de wereld): het hoeft elkaar niet te bijten, zo blijkt. Kiind magazine probeert alternatieven aan te reiken voor onvriendelijke opvoedtrends. Dat lukt, zonder een belerend vingertje. Het enthousiasme spat er zelfs vanaf, niet in de laatste plaats door de mooie vormgeving. Een naslagwerk over alle aspecten van opvoeden. Gelukkig kan ik nog even vooruit.

  Nu bestellen (€ 15,-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *