Spring naar de inhoud

Mijn filmpje over de voordelen van je baby dragen

baby dragenHeb je 10 minuten? (ok, 11.03 minuten) en vind je het leuk je te verdiepen in waarom het nou zo leuk is om je baby te dragen? Het is niet alleen superhandig: doe namelijk maar eens een pirouette in de supermarkt met je baby in een kinderwagen. Precies, is een stuk lastiger dan wanneer je het in een doek draagt. En laten we het al helemaal niet hebben over het reizen met de bus. Ik vond mijn kleintje in een doek dan een verademing. Maar goed, het is niet alleen een handigheidje. Mijns inziens en evolutionair gezien lijken we als soort er ook nog steeds op ingesteld zijn om in ieder geval de eerste paar maanden nog door te brengen op het lijf van de moeder.

 

 

Verder lezen? In dit Kiind.nl artikel 'de logica van dragen', wordt ook ingegaan op de evolutionaire voordelen van dragen op de ontwikkeling van je kleintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *