Spring naar de inhoud

Neurochirurg Blaylock over hoe vaccinaties schade berokkenen aan hersenontwikkeling

Natuurlijk ouderschap, gevaren van vaccinaties

Russel Blaylock, gepensioneerd neurochirurg, heeft een flink "Southern" accent, maar vertelt interessante dingen over de invloed van vaccinaties op de hersenontwikkeling. Ik plaats de lezing hieronder.

Enkele punten die ik interessant vind:

Breinverbindingen worden beschadigd of niet aangemaakt

Wanneer exitotoxines/ virusdeeltjes ingespoten worden, dan vind er een reaktie plaats in de gliacellen (een immuunsysteem van het brein). Je krijgt hierdoor overstimulatie en er wordt glutamaat aangemaakt. Dit stofje is nodig om signalen door te geven van de ene hersencel aan de andere. Je moet er alleen niet teveel van hebben, want dan sterft de hersencel af. Bij vaccinatie gebeurt deze stimulatie in zo hevige mate, dat bepaalde breinverbindingen kapot gaan of niet aangelegd worden. (Dit is hoe ik het weet uit te leggen, maar hij kan het zelf beter;-).

Kwaliteitscontrole op vaccins is minimaal

Kwaliteitscontrole op vaccins is minimaal. De meeste vaccins worden tegenwoordig geproduceerd in China. De Amerikaanse Keuringsdienst van Waren controleert de Amerikaanse vaccinproducenten elke 2 jaar. In China mogen ze dit eens in de 13 jaar doen. Tijdens deze inspectie krijgen de Amerikanen geen toegang tot de fabrieken. Ze krijgen slechts papieren te zien waarop staat dat alles ok is.

http://youtu.be/7QBcMYqlaDs

Onveilig kwik in vaccins

Er heeft 70 jaar lang kwik in Amerikaanse vaccinaties kunnen zitten, tot 2002. Tot het na vele rechtszaken verboden werd. Het zit trouwens nog wel in de griepprik en in het losse tetanusvaccin. Tijdens de rechtszaken om het eruit te krijgen, kwam op tafel dat er geen enkel degelijk onderzoek ooit gedaan is naar de veiligheid van kwik op een kinderlijf. Kwik is de op 1 na giftigste stof die we kennen. Op plutonium na. Ook in de kleinste dosis is de reactie al hevig. Helemaal wanneer het in een babylijf gespoten wordt met een nog onderontwikkelde nierfunctie. Wat een veilige dosis voor kinderen is, is niet vastgesteld. Ook is er geen onderzoek gedaan naar wat er gebeurt als het kwik zich kan opstapelen doordat er meerdere vaccins gegevens worden, waardoor het kwik zich kan opstapelen. In Nederlandse kindervaccins heeft het  gelukkig nooit gezeten, maar dit illustreert wel wat er kan gebeuren wanneer je blind vertrouwt op een commerciële industrie. Scherp blijven en transparantie eisen blijft altijd nodig

Vaccineren voordat er überhaupt sprake is van een immuunrespons

Het eerste jaar heeft een baby nog vrijwel geen immuunrespons. Dit komt heel langzaam op gang bij ca. 6 maanden. De baby beschermt zich deze eerste maanden door de antilichamen die het via moedermelk binnen krijgt en uit de placenta gehaald heeft. Heel belangrijk is het om je baby 1-2 jaar borstvoeding te geven, zodat het eigen immuunsysteem kan groeien, terwijl baby ondertussen beschermt wordt door de antilichamen uit jouw melk. Dit kan nooit vervangen worden door babyvoedingpoeder, zoals Nutrilon. (Ik heb zelf verschillende artsen gevraagd waarom ze al vaccineren bij 2 maanden, terwijl ze nog geen immuunrespons hebben. Het beste antwoord wat ik gekregen heb is: ,,geen idee, maar is vast wel goed getest".)

Toegenomen kans op asthma

De kans op asthma neemt toe bij het inspuiten met een levend vaccin (je hebt levende vaccins en niet-levende vaccins), blijkt uit onderzoek. Hib vaccinatie bij ratten laat zien dat het histamineniveau toeneemt, samen met de aanmaak van witte bloedcellen die nodig zijn voor het bevechten van de infectie. Witte bloedcellen gaan zich vermeerderen en verzamelen in de luchtwegen, doordat ze gestimuleerd worden door Interleukin (IL-5). Dit is een cytokine, oftewel een molecuul die een rol speelt in de immuunafweer en het activeren van bepaalde receptoren. De cytokines worden aangemaakt door Th2 cellen. Deze zelfde ophoping van witte bloedcellen is ook terug te vinden in de lederhuid van mensen met atopisch eczeem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *