Spring naar de inhoud

Kritische huisarts Hans Moolenburgh over vaccineren

Hans Moolenburg kritisch vaccinerenWil je je verdiepen in vaccinaties? Ben je er inmiddels van overtuigd dat de bewering van het RIVM dat ze 'veilig, effectief en werkzaam' zijn, ook een andere kant kent? Voormalig huisarts Hans Moolenburgh helpt je een eindje op weg. De man is inmiddels over de 80 en met pensioen. Hij geeft je een kijkje in zijn spreekkamer tijdens de vele tientallen jaren dat hij er als dokter werkte. Hij vertelt over de invloed van vaccinaties op kinderziektes.

Een aantal vragen waar hij op ingaat

 • Kwamen kinderziektes inderdaad minder voor na de introductie van vaccinaties?
 • Verliepen ze milder?
 • Hoe is het verloop van de ziekte?
 • Hoe gevaarlijk is de ziekte?
 • Kwamen kinderziektes inderdaad minder voor bij gevaccineerde kinderen dan bij ongevaccineerde kinderen?
 • Veranderden de kinderziektes ook van aard door de vaccinaties?
 • Wat zit er eigenlijk in vaccinaties?
 • Wat doen al die neurotoxines en carcinogenen met je brein volgens de wetenschap?

De man is erg grappig en kan vermakelijk vertellen. Het is vooral heel interessant, vind ik, dat hij al zo lang huisarts is. Hierdoor heeft hij nog meegemaakt dat er ueberhaupt nog niet gevaccineerd werd in Nederland en heeft de invloed van  de komst van vaccinaties goed kunnen analyseren vanuit eigen ervaring.

6 reacties op “Kritische huisarts Hans Moolenburgh over vaccineren

 1. TMolenaar

  Helaas, Dialoog "De waarheid over vaccinaties" bevat dramatisch hoog onderbuik gehalte, wetenschappelijk bewijs dat volledig uit zijn context is gehaald en meerdere overtuigende nonsens redeneringen. Ik ben voorstander van een kritische overweging bij vaccineren. Dit gesprek vind ik echter gevaarlijk voor de gemiddelde geïnteresseerde leek.

  Reageren
  1. Annemiek

   Weet je zeker dat je comment bij dit artikel hoort? Je hebt het over de dialoog “De waarheid over vaccinaties”. Dat is een ander artikel van me. Deze lezing is van huisarts Hans Moolenburgh.

   Reageren
 2. Pingback: RIVM erkent hulpstof aluminium in vaccinatie kan schade aan immuunsysteem veroorzaken ⋆ Expand Your Awareness

 3. Niels Klarenberg

  "huisarts", wel ff correct vermelden dat ie dit al heeeeel lang niet meer is. Daarnaast zit het stuk vol onzinnigheden die kant nog wal raken. Kritisch zijn is prima, maar zomaar dingen roepen is niet de manier. Niks maar dan ook werkelijk niks wat deze man uitkraamt klopt. Het is ook niet moeilijk om aan te tonen, mits je een beetje medisch onderlegd bent. Er zijn genoeg plekken waar echte critici terecht kunnen met vragen. Dit is pure antivaccinatie propaganda en dus nodeloos gevaarlijk.

  Reageren
  1. Moedermetvragen.nl

   Bedankt voor je input. Voel je vrij om de dingen die je belangrijkst vind, recht te zetten met een paar goeie bronnen. Het gaat niet om anti of pro, maar laten we samen de vaccinatiepuzzel zo compleet mogelijk maken. En in de eerste paragraaf noem ik trouwens dat het om een voormalig huisarts gaat...

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *