Spring naar de inhoud

Het goedkoopste adres voor supplementen & vitamines

Iherb goedkope supplementenIk heb een passie voor koopjes. Ik hou van hoge kwaliteit, maar dan wel voor de slimste prijs ingekocht. Zo heb ik dus ook een hele zoektocht afgelegd om een goed adres te vinden voor mijn supplementen & vitamines. Mijn favoriete webwinkel is www.iherb.com. Deze zit in Amerika, maar hanteert hele lage verzendkosten en ze hebben een lage marge. De supplementen zijn soms wel tot 75% goedkoper. Voor de openheid: De linkjes die ik plaats zijn affiliatie linkjes. Dit betekend dat je mij steunt en wij allebei wat korting krijgen als je via een linkje van mij besteld. Ik ben niet benaderd door iherb en beveel ze aan vanuit eigen ervaring en omdat ik er zelf helemaal achter sta.

Mijn favorieten

Ik bestel ongeveer 4 keer per jaar een grote doos met leukigheid. Lekkere tandpasta's, biologische thee, vitamines, amandelmeel en kokosbloesemsuiker. Ze hebben enorme keuze.

fluoridevrije tandpasta

Fluoridevrije tandpasta ($ 3,81) Ik kies ervoor om geen fluoride in mijn mond te stoppen en ook niet in die van mijn kleine, omdat het als een heel slecht idee klinkt om een toxische stof in mijn mondholte te gaan stoppen op dagelijkse basis. En ok, ook omdat bijv. deze Harvard studie aantoont dat gefluorideerd drinkwater voor ontwikkelingsachterstanden zorgt.

 

Chyawanprash Organic India Chyawanprash organic India($12,56) Hier is mijn kleine dol op. Het is een Ayurvedische mengeling van kruiden met honing, gericht op de versterking van je immuunsysteem. Ik biedt het aan als gezonde 'lolly' door een klodder op een theelepel aan haar te geven (het lijkt op dikke zwarte honing).

 

 

5 HTP5 HTP ($15,98) Voor mij een zeer werkzaam middel om te kalmeren en ontstressen. Je moet het niet te vaak nemen, maar na een drukke dag voor je naar bed gaat, helpt mij om sneller tot rust te komen en in slaap te vallen.

 

 

 Voordelen

 • Tot wel 75% goedkoper
 • Hogere concentraties beschikbaar dan in Nederland. Wij bestellen van vitamine D bijv. altijd de sterkte van 5000 IU. In Nederland is de ADH 400 IU. Als je nagaat dat je met een kwartiertje zon op de evenaar al 10.000 IU aanmaakt, vind ik 400 IU aan de veel te lage kant.

Nadelen

 • Als je producten uit het buitenland bestelt, dan moet je soms invoerrechten betalen. Hou hier rekening mee. Ik heb zelf zo'n 1 op de 5 keer dat mijn pakje eruit gepikt is en dat ik deze moet betalen. Al met al kan het voor mij dan nog gemakkelijk uit, maar zoek dat uit voor jezelf.
 • Je hebt een credit card nodig. Inmiddels accepteren ze ook Ideal.

$ 10,- korting op je eerste bestelling

Ik gebruik 2 amerikaanse webwinkels. www.iherb.com en www.vitacost.com. Als je op deze affiliatelinkjes klikt steun je mij en jezelf. Jij krijgt meteen een korting van $ 10,- op een bestelling van $ 40,- of hoger, of $ 5,- korting bij een kleinere bestelling.

7 reacties op “Het goedkoopste adres voor supplementen & vitamines

 1. bob

  Ja I-herb is de grootste oplichter van Amerika , je zegt van kwaliteit te houden maar hebt blijkbaar geen verstand van wat kwaliteit dan inhoud.
  Zij verkopen onder andere vleesgewonnen producten als veganistisch ....
  Zij verkopen B12 zonder Cobalt en beweren dat dit goed voor je is ... B12 zonder Cobalt element valt niet op te nemen in je lichaam.
  dit is slechts 1 van de vele voorbeelden , Het internet begint echt heel vervelend te worden voor de gezondheid met all hun valse voorlichtingen.

  Reageren
  1. Annemieke

   Bob, goed dat je je ervaringen deelt! Valse voorlichting is zeker niet ok! Voor de duidelijkheid: iherb is geen producent. Ze verkopen allerlei merken in allerlei prijsklassen. Ook merken die je hier in NL of bij andere winkels kunt krijgen. Ik denk dus niet dat je perse kunt zeggen dat iherb een grote oplichter is. Misschien dat bepaalde merken die ze verkopen geen eerlijke info geven? Daar zou ik zeker mijn beklag over doen bij iherb als je daar achter bent gekomen. Om op kwaliteit te selecteren kun je bijv. een merk kopen wat je vertrouwt. Of gewoon ergens anders shoppen, maar dan heb je ook de kans dat je producten met valse claims koopt.

   Reageren
 2. Diana

  Ik lees alleen maar negatief commentaar Annemieke leuk dat je de moeite hebt gedaan om informaties te plaatsen zodat mensen die daar zin in hebben producten uit amerika kan bestellen. Bij kruidvat heb je ook producten met vervelende bijwerkingen dus ik zou zeggen lezen maar en ieder mag voor zichzelf keuze maken. Annemieke blijf schrijven succes!

  Reageren
 3. Robin

  Ik koop graag online in het buitenland - de prijzen voor dezelfde merken zijn daar vaak veel veel lager. Dezelfde merken dus angst voor vreemde regels is ongegrond. En inderdaad wanneer je niet teveel ineens inkoopt kom je meestal ook goed weg bij de douane ivm de invoerrechten en hoef je niets te betalen.

  Pas trouwens op voor Anne-Roos, haar website is dubieus. Lijkt met de webnaam te willen suggereren onderdeel te zijn van het VUMC, pure oplichting dus.. Het ironische daarbij is ook nog is dat ze op haar website enkel reclame maakt voor aanbieders van onbekende producten van onbekende buitenlandse producenten.

  Reageren
 4. Sylvia

  iherb verkoopt ook gewoon de merken die in Nederland te koop zijn, met ook exact dezelfde opbouw qua ingrediënten. En is bij iherb gauw de helft goedkoper!
  Ik haal er al een tijdje mijn supplementen met volle tevredenheid!
  De service is goed en snelle levering. Waarom hier meer betalen als je hetzelfde product elders goedkoper kan krijgen? Ik ben er blij mee!

  Reageren
 5. irma

  Hallo, Ten eerste wat een fijne website, leuke en nuttige Info.
  Nog een tip waar je met korting supplementen kan kopen is de webwinkel http://www.derooderoos.nl Wel moet je lid worden....
  Je betaald achteraf met een acceptgiro ingesloten bij de verpakking.
  Groet Irma

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *