Spring naar de inhoud

Neuroloog toont aan waarom aluminium niet in vaccins thuis hoort

aluminium in vaccins niet veiligWetenschappelijk onderzoek naar aluminium in vaccins

Dit filmpje vat in slechts 2 minuten de uitkomst samen van een wetenschappelijk onderzoek naar muizen die dezelfde hoeveelheid aluminium kregen als dat er in het vaccinatieschema zit. Het onderzoek is uitgevoerd door Dr. Chris Shaw, een neurowetenschapper en professor aan de universiteit van Brits Columbia. De muizen vertonen motorische ontwikkelingenstoornissen en bij autopsie blijkt dat het zenuwstelsel beschadigt is. De uitkomst is verbluffend. Dr. Shaw verwachtte veel belangstelling van de CDC (het amerikaanse RIVM), maar het bleef muisstil.

RIVM heeft geen onderzoeken, maar claimt veiligheid

Als ik bij het RIVM aanklop om te vragen naar veiligheidsstudies naar aluminium in vaccins, blijken deze niet gedaan te zijn (er zijn wel een paar studies over orale inname). Ouders worden wel vaak gerustgesteld door te zeggen dat we voortdurend aluminium binnenkrijgen via ons voedsel. Dat we op die manier meer binnenkrijgen dan via vaccins.

Meer aluminium in onze voeding dan in vaccins?

Dr. Shaw toont aan dat dit argument totaal geen steek houdt. Als we aluminium via voedsel binnen krijgen, dan neemt het lichaam daar minder dan 1% van op. In geval van vaccinatie wordt de aluminium rechtstreeks de spier ingespoten en is er sprake van een opname van 100% van de aluminium. Orale inname vergelijken met intramusculaire injectie is appels met peren vergelijken. Een groot deel van de aluminium blijft in het lichaam. Aluminium wordt gebruikt als een adjuvant (een soort katalysator). Het is ontworpen om in het lichaam te blijven. Dat is de hele opzet, zoals hij aantoont in het filmpje.

Aluminium is een door wetenschappelijke experimenten aangetoonde neurotoxine en de meest gebruikte adjuvant in vaccins. Hoewel het al meer dan 90 jaar gebruikt wordt in vaccins, tast de medische wetenschap nog in het duister als het aankomt op de actiemechanieken van aluminium. Daarnaast is er zorgelijk weinig data over de toxiciteit en farmacokinetiek van deze bestanddelen. Desondanks, lijkt iedereen ervan uit te gaan dat aluminium in vaccins veilig is, ”- Dr Chris Shaw (bron)

Aluminium en gezondheid

Dr. Shaw merkt op dat aluminium in verschillende onderzoeken gelinkt is aan autisme, de ziekte van parkinson en alzheimer.

Verder lezen?

Ook onderzoekers aan het Massachusetts Institute of Technology hebben onderzoek gedaan naar aluminium in vaccins en delen hun zorgwekkende bevindingen hier. (in het Engels)

3 reacties op “Neuroloog toont aan waarom aluminium niet in vaccins thuis hoort

  1. Annemiek

   Ik zie dat ze in dit document er kort op ingaan en dat ze benoemen dat alle injecties ver onder het veilige niveau van orale inname zit. Hier gaat het fout: Bij orale inname is de opname in het bloed minder dan 1% en bij injectie is het 100 %. Dit zie ik keer op keer terug komen. Ouders worden gerustgesteld met een niet wetenschappelijke vergeleijking: oraal versus intramusculair. Was je dat al opgevallen, Arjan?

   The FDA
   analysis indicates that the body burden of aluminium
   following injections of aluminium-containing vaccines
   never exceeds safe US regulatory thresholds based on
   orally ingested aluminium even for low birth-weight
   infants.

   PS: In deze lezing behandelt nefroloog Suzanne Humphries alle relavante aluminiumstudies die er gedaan zijn. De resultaten liegen er niet om. Aluminium in de bloedbaan richt schade aan. Helemaal bij baby's met een amper op gang gekomen nierfunctie. Stoffen zoals alcohol zijn ook toxisch, maar verlaten binnen 24 uur het lichaam. Hierin wijkt aluminium af. Na 1000 dagen zijn er nog sporen te vinden in het lichaam en het is accumulatief.
   https://www.youtube.com/watch?v=PWP6e2CYPo8

   Reageren
 1. Ben de Belazerde

  Buiten de toxiciteit van aluminium kan via injecties nano chips worden ingespoten om de eters (wij dus) onder controle te houden! Croudcontrol! Bovendien is het mogelijk virussen te verspreiden zoals o.a Aids, mazelen en Ebola! Biologische oorlogvoering dus.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *